VISGERECHTEN

Asperges met zalmkaviaar
Boekweitblini's met zalmkaviaar
Brique met tonijn en ei
Canneloni met gerookte makreel en venkel
Coquilles op pastinaakpuree met spekkruim
Forel uit de rookpan met tomatensaus
Inktvis (gegrild) met pittige paprikasaus
Garnalencocktail met een tropisch tintje
Garnalentorentje met wortel, aardpeer en aardappel
Gravad lax - gemarineerde zalm met dille
Haringhapje met komkommer en gember
Inktvis met snijbiet in tomatensaus
Kabeljauw met parmezaanse kaas en tomaat
Kabeljauw op dahl met mango en kerrieolie
Kabeljauw op pastinaakpuree met spekkruim
Kibbeling
Komkommer gevuld met tonijn
Komkommer met garnalen
Koolvis met crème fraîche, tomaat en bieslook
Koolvis met kikkererwten in tomatensaus met tahin
Koolvis met rauwe ham en salie
Koolvis met tomaat (gegratineerd)
Lasagne met gerookte zalm, spinazie en broccoli
Lasagne met gerookte zalm en koolvis
Lasagne met kabeljauw, zalm en prei
Lasagne met koolvis en bloemkool
Makreel (indonesisch) in bananenblad met zoetzure komkommer
Makreel, bietjes en dille-farfalle
Makreel, prei en citroentagliatelle
Makreel, rode bietjessalade met mierikswortel
Makreelpate
Makreelvenkelmousse
Mosselen in pittige chilisaus
Mossellaksa
Oesters (gestoomd) met biet-gemberdressing
Paella met mosselen en chorizo
Pasta met tonijn, paprika en venkel
Pasta met zalm, courgette en dragon
Pasta met zalm, saffraan en groene asperges
Pastasalade met zalm, avocado, rucola en tomaat
Pastasalade met zalm, venkel en dille
Peper-en-zoutinktvis / pepper-and-salt squid
Puntpaprika gevuld met ansjovis en mozzarella
Quiche met zalm en venkel
Quiche met zalm, spinazie en dille
Sandwich met gerookte makreel en radijs
Sardines van de bbq
Skrei met chorizokruim op zoete aardappelpuree
Spaghetti met broccoli en broodkruim en ansjovis
Spaghetti met gerookte zalm en paprika
Spinaziepasta (fusili) met gerookte zalm
Tarbot met witlof, spelt en mosterdroom
Tonijn en citroenpasta
Tonijndressing bij krieltjessperziebonensalade
Tonijnpreicanneloni
Viskoekjes (thaise)
Viskoekjes van gerookte wijting
Vissticks (schelvis)
Wijting met rauwe ham en salie
Zalm en groene asperges met mihoen
Zalm (hele, 4,5 kilo) uit de vispan - gepocheerd
Zalm (gemarineerd) met citrus
Zalm (gemarineerd) met biet en jenever
Zalm - gepaneerd en gefrituurd
Zalm (gerookt) met asperges, citroensaus en verse pasta
Zalm (gerookt) met asperges, tomaat, saffraan en verse pasta
Zalm (gerookt) met geroosterde druiven, venkel, waterkers en dragondressing
Zalm (gerookt) met komkommer, mango en rode currymayonaise
Zalm met maple syrup
Zalm met sesamkorstje en paksoinoedels
Zalm met sinaasappel, olijven en kappertjes
Zalm met venkel en vijgen
Zalm, spinazie en paprikapasta
Zalm uit de oven met sinaasappelsap
Zalm uit de rookpan
Zalmblokjes met gember, sesamzaad en wortel
Zalmkoekjes
Zalmvlinders met maanzaad
Zeebaars met basilicumolie (gebakken)
Zeebaars met zoetzure paprikasaus
Zwaardvis met tomaatbasilicumsalsa